Om oss

Selskapets grunnleggelse

Selskapet ble startet av brødrene Jarle og Johnny Ekra i 1994, MC & Fritidssenteret ans. Firmaet ble as i 1997. Butikken etablerte seg i den gamle bydelen " Bussedalen 7 i Kongsberg. Selskapet flyttet til nye og egnete lokaler i april 2000, Gomsrudveien 120. Der holder vi til enda.

Fra 1.1.2012 eies MC & Fritidssenteret as 100% av Jarle Ekra.

Om oss


Merker fra starten og utover

Foretningen startet med Suzuki MC, moped, ATV, båtmotorer, båter og Arctic Cat snøscootere. I 98 ble det skrevet forhandlerkontrakt for å selge bilmerket Subaru. Suzuki bil ble det gjort avtale på i 2002. Det Norske båtmerket Ibiza kom inn i selskapet i 2006. Isuzu pick up i 2007.


Forretningsbeskrivelse

MC & Fritidssenteret AS er forhandler i bil og fritidsmarkedet i den bredeste mening av begrepet. Det vil si at vi forhandler gode merkevarer innen bil, båt, ATv, MC, båtmotorer og Snøscootere. I tillegg fører vi produkter som naturlig hører inn i dette produktspekteret, som tilhengere, rekvisita og utstyr for disse produktene.

Selskapet har service verksted og dele/ utstyrs avdeling på alle merker i samme lokalet.

Det kan virke som om stadig flere kunder ønsker å handle flere typer produkter hos samme forhandler og dette har også ført til at selskapets virksomhet har fått en betydelig posisjon i dette markedet.

Selskapet er eneste i sitt slag i Norge som selger alle produktene til Suzuki.

 

Kontakt

Ansatt
Jarle Ekra 
Daglig leder/eier 
Tlf: 32 76 34 02
Mobil: 951 83 822